Skip to content

Over ons

EEN BETROUWBARE PARTNER

Wij zijn een betrouwbaar, bekwaam en bevlogen installatietechniek bedrijf in Zaanstad en daarbuiten.
Het team heeft een schat aan ervaring met residentiële particuliere klanten en langdurige commerciële klanten en blijft groeien om aan de groeiende eisen van een groter klantenbestand te voldoen. We blijven nieuwe klanten aantrekken naarmate het woord zich verspreidt over de kwaliteit van ons vakmanschap en onze professionele aanpak.

Onze diensten worden geleverd tegen een eerlijke prijzen en we zullen altijd open en eerlijk zijn over de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 

 

contact

Wat U Moet Weten


STEK-gecertificeerd

FvBgroep is volgens de CFK wetgeving STEK gecertificeerd. Hierdoor heeft u de garantie dat onderhoud en modificaties volgens de huidige wetgeving worden uitgevoerd en dat u gegarandeerd te maken heeft met een gecertificeerde airconditioning installateur.

NVKL-erkenning

Installatiebedrijven aangesloten bij de NVKL moeten voldoen aan eisen op gebied van kennis, competentie, communicatie met klanten en uitstraling.


VEB-erkenning

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij lid van het VEB. Want alleen de hoogste kwaliteit garandeert een optimale dienstverlening, afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Onze medewerkers zijn zich hier iedere dag opnieuw, zeer bewust van.

MERKEN

sma
Solar
TechnischeUnie
Philips Lighting
systemair
logo_bergschenhoek
brink
fuji electric
daikin
gira
osram