Skip to content

Duurzaam

Hoe kunt u profiteren van zonne-energie?

Wist je dat je uit zonlicht groene en goedkope elektriciteit kunt opwekken? Zonne-energie is een van ’s werelds beste en grootste natuurlijke hulpbronnen.

Zonne-energie zou groen zijn omdat het, in tegenstelling tot andere energiebronnen, geen vervuilende stof in de atmosfeer uitstoot, of het nu wordt geproduceerd of verbruikt.

Tegenwoordig schakelen steeds meer particulieren over op zonne-energie, niet alleen omdat het een groene energiebron is, maar ook omdat het goedkoper en efficiënter wordt dan het oorspronkelijk was.

Dankzij de technologische ontwikkelingen kunnen we zonne-energie nu omzetten in verwarming of elektriciteit.

Installatie door heel Noord-Holland

Voordelen van zonne-elektriciteit

1 Schoon

Het is schoon. Zonne-energie stoot geen schadelijke stoffen en is geluid vrij. Voor elk megawattuur aan elektriciteit produceert zonne-energie ongeveer 0,75 tot één ton CO2.

2 Gratis

Het is gratis. Zodra het mechanisme voor het opwekken van zonne-energie is geïnstalleerd, is verwarming of elektriciteit uit het zonnepaneel volledig gratis. Dit helpt u uw rekeningen te verlagen.

3 Werkt altijd

Het werkt overal. Hoewel de efficiëntie van zonnepanelen evenredig toeneemt met de hoeveelheid zonneschijn die ze ontvangen, kunnen ze overal werken, zelfs als het bewolkt is. Bovendien kan het toevoegen van een zonnebatterijopslagsysteem aan uw zonnepaneel u in staat stellen om op elk moment van gratis energie te genieten, zelfs ’s nachts en op andere slecht functionerende dagen.

4 Geen vergunning nodig

Het is niet nodig om een ​​vergunning aan te vragen. Omdat zonnepanelen worden beschouwd als “toegestane ontwikkeling”, daardoor hoeft u geen vergunning te hebben voordat u ze op het dak van uw huishouden installeert

Zonne-energie in Nederland

Het installeren van zonnepanelen in Nederland kan u helpen geld te besparen op uw rekeningen, een inkomen te genereren en de doelstelling van Nederhand te ondersteunen om de CO2-emissieniveaus 60% te verlagen.

Wilt u meer weten over Zonnepanelen ?