Skip to content

Diensten

Installeren is ons Vak!

FVB elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf wat zich bezig houdt met installatiewerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Licht- en krachtinstallaties, brandmelding, noodverlichting, bedrijfsverlichting, belichtingsinstallaties, telefooninstallaties, beveiliging, zonne-energie, deurintercom, service, onderhoud en beheer.

Duurzaamheid

Zonne-energie is duurzaam en draagt bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot. Wij installeren graag zonnepanelen, waardoor u ook ieder jaar geld bespaard.

Installatietechniek

Bij ons staat uw wens altijd centraal. Met een team vaste installateurs en servicemonteurs maken we ons hiervoor dagelijks sterk.

Koeling

Wij leveren alles op het gebied van koeling. We beschikken over een groot assortiment, met verschillende systemen van verschillende merken, in verschillende prijsklassen.

Verlichting

Wij installeren licht- en krachtinstallaties, brandmelding, noodverlichting, bedrijfsverlichting, belichtingsinstallaties.

Verwarming

FvB Installatiegroep installeert complete verwarmingsinstallaties, als cv-ketels, boilers, vloerverwarming, laagtemperatuur verwarmingsinstallaties.

Beveiliging

Wij bieden verschillende soorten beveiliging voor uw woning en/of bedrijf waaronder alarmsystemen en camerabewaking.

“Vakkennis, Veiligheid en Zekerheid”

Zijn enkele van onze kenmerken die ons al bij velen tot een gewaardeerd zakenpartner hebben gemaakt.